Datasafety

staffing in data & privacy security

Opleidingen

DataSafety ontwikkelt trainingen op het gebied van databeveiliging en werkt daarnaast nauw samen met diverse gerenommeerde opleidingsinstituten op dit gespecialiseerde vakgebied. Wij bieden kwalitatief hoogwaardige opleidingen door gecertificeerde professionals, met diepgaande expertise en ervaring op het gebied van data- en privacybescherming. 

Wetgeving en technologische ontwikkelingen veranderen snel. Door de steeds verdergaande automatisering wordt de beveiliging en betrouwbaarheid van de IT-systemen en databescherming steeds relevanter. DataSafety levert Data Protection Officers, Information Security en IT-Security Specialisten en adviseert kandidaten welke opleidingen het beste passen bij zijn of haar achtergrond en ambities.

Data Protection Officer / FG

Voor de opleidingen zoals Functionaris Gegevensbescherming / Data Protection Officer, werken wij samen met International Management Forum (IMF-online)

De FG is verantwoordelijk voor het toezicht houden, het organiseren van de compliance, advisering, het afleggen van verantwoording, operationele taken en is het eerste aanspreekpunt voor de toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat vertaalt zich naar de volgende competentiegebieden:

  • Wet- en regelgeving
  • Governance & compliance
  • Organisatiekunde en ICT
  • Administratieve organisatie en interne beheersing (waaronder informatiebeveiliging).

 

Onze opleidingen Information & Privacy Security

 

Op maat gemaakte programma's zijn eenvoudig en snel geregeld vanwege de modulaire opzet en wij organiseren ook incompany opleidingen en trainingen

  • DataSafety biedt bedrijfs- en organisatiegerichte Security & Privacy Awareness-trainingen aan. Op basis van een nulmeting geven wij op uw situatie afgestemde trainingen. 

Laat u adviseren en neem contact met ons op: 020-6246452