Datasafety

staffing in data & privacy security

Staffing

De organisatie die een privacy officer, een compliance-specialist of een IT-securityexpert nodig heeft, treft met DataSafety een gedreven en toegewijd partner. Een partner die zich uitstekend kan verplaatsen in uw situatie en alles uit de kast haalt om de beste kandidaat te leveren.

DataSafety biedt interim- en recruitmentdiensten aan en richt zich op professionals met ervaring en de juiste diploma's en certificeringen. Kwaliteit en snelheid zijn voor ons leidend. 

Interim-diensten

Voor onze interim-diensten werken wij met verschillende contractvormen: payrolling, zzp-contracten en detachering. Daarnaast bieden wij onze professionals optimale ondersteuning bij de uitvoering van de opdracht. We treden op als klankbord, organiseren workshops en events, en faciliteren opleiding en training. De voortgang bij de opdrachtgever wordt bewaakt middels rapportages en regelmatige evaluatiegesprekken.

Recruitment

Recruitment van vaste medewerkers blijft arbeidsintensief en kost enige tijd. DataSafety neemt dat proces voor u uit handen tegen een scherp tarief. Wij verdiepen ons in uw organisatie en bedrijfscultuur en streven naar een optimale match met de kandidaten. Centraal in onze selectie staan persoonlijkheid, competenties, drijfveren en motivatie, kennis en ervaring. 

Inhuur vanaf 8 uur per week

DataSafety merkt dat het aanstellen van een fulltime security en/of privacy officer voor veel kleinere organisaties financieel geen optie is, terwijl de expertise binnen de organisatie ontbreekt. Bij DataSafety kunnen opdrachtgevers vanaf 8 uur per week een ervaren security of privacy officer inhuren.

Persoonlijk contact

De snel veranderende communicatietechnologie heeft grote impact op netwerken binnen de arbeidsmarkt. Constante in deze dynamiek blijft echter het vertrouwen dat men heeft in de kennis en het netwerk van het bemiddelingsbureau. Met DataSafety heeft u een gespecialiseerd bureau, dat de werving en selectie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid aanpakt. Gebouwd op een solide matchingsfundament onderscheiden wij ons door inhoudelijke expertise en een uitgebreid persoonlijk netwerk in de wereld van gegevens- en privacybescherming. 

Kwaliteit

Verdere professionalisering binnen het werkveld, alsmede de intensivering van de samenwerking met andere disciplines als ICT, Legal, PR en management is noodzakelijk. Dat dit besef ook bij HR- en ICT-managers is geland, is zichtbaar in de snelle toename van het aantal privacy- en IT-security-opleidingen. DataSafety werkt samen met gerenommeerde traings- en opleidingspartners op het gebied van de privacy en IT-security. 

Wij zijn ervan overtuigd dat de marktontwikkelingen, gecombineerd met onze ervaring en passie voor arbeidsbemiddeling, de basis zijn voor een succesvolle samenwerking! Neem vrijblijvend contact met ons op. 

iFrame kandidaten